Over

Over Celines Food More

 

Concept Céline’s Food & More

Céline’s Food & More is gericht op makkelijke recepten met voornamelijk gezonde en pure ingrediënten. En met makkelijk bedoel ik recepten die echt door iedereen gemaakt kunnen worden. Daarbij geef ik tips over welke gerechten bij elkaar passen en welke gerechten je de volgende keer met de overgebleven ingrediënten kan maken. Op deze manier kun je een heerlijke maaltijd op tafel zetten zonder te veel voedsel te verspillen. Je vindt hier geen recepten waarvoor je allerlei ingrediënten moet kopen die je waarschijnlijk niet meer gaat gebruiken. Én ook niet geheel onbelangrijk: na het maken van mijn gerechten zul je niet gefrustreerd denken “tsja het gerecht zag er toch echt véél mooier uit op het plaatje”.

Mijn filosofie is: gezond eten is lekker, helpt je fit te voelen en kan door iedereen bereid worden. Minder gezond eten moet ook ter afwisseling kunnen, je zal dan ook beide op mijn blog terugvinden. Het gaat om de juiste balans vinden voor jezelf om lekker in je vel te zitten.

Mijn culinaire reis

Eigenlijk kookte ik een tijd geleden nauwelijks tot nooit zelf. Ik vond dat ik dit absoluut niet kon en te chaotisch hiervoor was. Maar nu kan ik met volle overtuiging zeggen dat iedereen kan koken. Nadat ik overstapte van afhaalgerechten naar het zelf bereiden van het avondeten thuis, kwam ik erachter dat je koken moet leren en door dit vaker te doen je er steeds beter in wordt. Belangrijk is om klein te starten en het geleidelijk op te bouwen. Ik begon op een gegeven moment zowaar zelf ingrediënten te combineren en uit te proberen. Voor mij was het opvallend om te merken dat koken therapeutisch werkt, het geeft rust na een drukke dag vol impulsen. Je focus ligt enkel en alleen op de handelingen die je moet verrichten. Ik vond het leuk om te zien wat ik nu eigenlijk aan het eten was. Nog enthousiaster werd ik van het feit dat anderen het lekker vonden.

Met dit blog wil ik daarom laten zien dat in iedereen een kok schuilt. Iedereen kan mooie, gezonde en bovenal heerlijke gerechten op tafel zetten. Dus geniet ervan en haal inspiratie uit mijn recepten!

Tips

Mijn culinaire reis is nooit afgelopen, tips voor nieuwe recepten vind ik super leuk om te ontvangen. Als je deze hebt, mail mij dan vooral!

BewarenBewaren

BewarenBewaren


2 thoughts on “Over”

  • Hi Celine, wat ontzettend leuk je blog. Ik ga je zeker volgen. Binnenkort gaan wij naar Bologna wat een echt culinaire stad in Italie is. Wie weet kan ik je daarna wat leuks en culinairs sturen. Heel veel plezier en succes met je blog. Liefs Wilma

    • Hi Wilma, bedankt voor je bericht en heel leuk om te horen dat je me gaat volgen! Ben nu al benieuwd naar de tips uit Bologna! Liefs Céline

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *